itulau_fanua

Tala lelei mo tagata fai apa ma tagata fa'aoga tintplate!

Fa'ai'uga Fa'ai'u ile Tiute Uila Uila

https://consumerbrandsassociation.org/press-releases/consumer-brands-statement-on-the-final-ruling-in-the-tin-mill-steel-duties-case/

I le 2024 Fep., na faia ai le faaiuga autasi a le International Trade Commission (ITC) e aua le tuuina atu ni tiute i luga o le fale gaosi apa mai fafo!

 

Ma na tuuina mai e le Consumer Brands Association lefaʻamatalaga lea:

"O le palota 0 - 4 e faasaga i tau, faatasi ai ma le faaiuga a le Matagaluega o Pisinisi i le masina o Ianuari, o se teena atoatoa lea o se talosaga na aumai e le tagata fai uʻamea Cleveland-Cliffs.Ana fa'apea na fa'ae'e le tau i tulaga na talosagaina e Cleveland-Cliffs, e toeitiiti atoa le 40,000 o galuega faufale e ono lamatia, ma le tau o tagata fa'atau mo oloa tu'uapa e o'o atu i le 30 pasene.

“O le fa'ai'uga o le aso nei ua fa'amaonia ai le mea ua tatou iloa i aso uma - e leai se aoga i fa'amatalaga a Cleveland-Cliffs.O le ITC e le gata na palota i aso nei e puipuia le faitau afe o galuega gaosi oloa a Amerika, ae ia faʻasaoina le faʻamaoni o le faʻagasologa o fefaʻatauaiga a lo tatou atunuu.

“O le faaiuga autasi o lona uigae leai se antidumping po'o le countervailing duty orders o le a fa'aogaina i so'o se atunu'u i lea mataupu.O le ITC na palota le lelei mo Kanata, Saina ma Siamani, ma le suʻesuʻega faasaga ia Korea i Saute na faʻamutaina ona o le tele o mataupu na faʻaulufaleina mai na faʻatauvaʻa.O Pisinisi na tu'uina atu muamua tulaga le lelei o tiute mo Taiwan, Turkey, Netherlands ma le United Kingdom.

"Matou te talisapaia le auʻiliʻiliga a le pulega a Biden o mea moni i lenei mataupu.E taua tele le u'amea ili u'amea i le fa'amautinoaina o le saogalemu ma le lelei o oloa tu'uapa e fa'alagolago iai le faitau miliona o tagata Amerika i aso uma.

I le aso 8 o Fepuari, 2023, na faalauiloa ai e le US Department of Commerce (Commerce) le amataina o le antidumping duty (AD) suʻesuʻega o oloa gaosi oloa mai Kanata, le Republic of People's Republic of China (Saina), Siamani, le Republic of Korea (Korea), Netherlands, Taiuani, Republic of Turkey (Turkey), ma le United Kingdom, ma se su'esu'ega o tiute fa'asagatau (CVD) o oloa gaosi apa mai Saina.

O le Consumer Brands Association e lelei tele!O le Consumer Brands Association latou te siamupini le alamanuia o ana oloa e faalagolago i ai tagata Amerika i aso uma, e fai ma sui o le toeitiiti 2,000 faʻailoga iloga.Mai le tausiga o le aiga ma le tagata lava ia i mea'ai ma meainu, o lo'o i ai se sao taua i le fa'amalosia o le tamaoaiga o le US, le sao o le $2 trillion i le US GDP ma lagolagoina le silia ma le 20 miliona galuega Amerika.

https://www.ctcanmachine.com/production-line/

Chengdu Changtai Intelligent Equipment Co., Ltd.(Chengdu Changtai e mafai ona gaosia Meafaigaluega Co,.Ltd) o loʻo i totonu o le aai o Chengdu, matagofie ma mauoa i punaoa faanatura. O le kamupani na faavaeina i le 2007, o se pisinisi tumaoti faasaienisi ma tekinolosi, ua i ai le maualuga o tekinolosi mai fafo ma meafaigaluega maualuga. tu'ufa'atasia le uiga mana'omia fale gaosi oloa, fa'apitoa i su'esu'ega, atina'e, gaosiga ma fa'atau atumasini apa otometi, faapea foi ma lesemi-autometi mafai faia meafaigaluega, ma isi.

O la matou kamupani e aofia ai se vaega o le 5000 sikuea mita, o loʻo i ai le gaosiga ma le gaosiga o meafaigaluega, o loʻo i ai suʻesuʻega faʻapolofesa ma atinaʻe tagata faigaluega 10 tagata, gaosiga ma le maeʻa o le faʻatau atu auaunaga sili atu nai lo le 50 tagata, e le gata i lea, o le R & D gaosiga matagaluega e maua ai se faʻamaoniga malosi mo le suʻesuʻega maualuga.production ma lelei ina ua uma-faʻatau auaunaga.

https://www.ctcanmachine.com/about-us/

Taimi meli: Feb-10-2024