itulau_fanua

Fa'avae maketi o masini tu'uapa

 

Mai fa'amaumauga fa'afuainumera o masini apa, o le atina'eina o masini mafai a Saina e matua lelei lava.I le 1990, o le atinaʻeina o masini mafai a Saina e 322.6 piliona yuan, ma o le faʻasologa o le faʻaopoopoga o le tau e 7 piliona yuan.E mafai ona iloa o Liang Zhongkang, peresitene o Saina Can Industry Association, na muamua faʻalauiloaina le atinaʻe ma le tulaga o loʻo iai nei masini masini.I le va'ai atu i fa'afitauli fa'atekinisi o lo'o i ai i le gaosiga o lo'o i ai nei o masini tu'u apa ma fa'afitauli na feagai ma le fa'atau atu i fafo, o fefa'ataua'iga fa'apitoa ma fa'atalanoaga sa fa'atinoina i le fono.Ina ua uma le talanoaga i le aso e tasi, na maua ai le maliega lea:

1. Masini apa, o le maualuga o le lelei.E fautuaina e tatau ona avea le lycopene ma suʻega autu ma isi faʻailoga e tatau ona fesoasoani.

2. O su'esu'ega o oloa e tatau ona fa'atatau i tulaga o oloa a le atunu'u fa'aulufale atu e fai ma fa'avae pe a fa'ata'ita'i le tu'u apa fa'ameamea fa'atau, pe afai e leai ni tulaga fa'apena a le atunu'u fa'atau atu.

3. O pisinisi e gaosia masini tu'uapa e tatau ona fa'aleleia atili le gaosiga ma fa'aleleia atili le lelei.

4. E tatau ona fa'atino lelei e pisinisi tu'usa'o masini tu'usa'o o lo tatou atunu'u..

I le lumanaʻi maketi masini tuʻuina, ou te talitonu o le a mulimulitaʻia e le au gaosi ia mataupu faavae o loʻo i luga, alualu i luma masani, e faʻaosoina le atinaʻeina o masini tuʻuina.


Taimi meli: Feb-28-2023